FREDAG AFTEN
Det er intet problem at ønske sin menu vegetarisk
Ved allergier eller andre særlige hensyn, informer venligst betjeningen
FREDAG AFTEN MENU
Hver fredag fra kl. 17.30
1 ret 149,- 2 retter 249,- 3 retter 299,-
……………………………………………………………..
Forretter
Koldrøget laks
Rygeostcreme med citron – agurk – mandler – luftig brød
Tatar
Urtemayonnaise – bagte tomater – crouton – kapers – sprøde urtechips
Hønsesalat
Smørristet franskbrød – peberbacon – æbler – croutoner – sprødt kyllingeskind og urter
Hovedretter
Tartelet
Høns i asparges – friske urter – timianolie – sprødt kyllingeskind
Mørbrad gryde
Mørbrad i paprikasauce – røget pølse – variation af svampe – kartoffelmos med rødbede
Roastbeef
Lun roastbeef – Kartofler m. trøffel – kold bearnaise creme – urter og salat i vinaigrette
Desserter
Mørk chokolademousse
Chokolademousse med bærkompot- flødeskum – chokoladekage crumble
Gammeldags æblekage
Klassisk æblekage med knuste makroner og flødeskum – brændte mandler
Osteanretning
Vores udvalg af danske oste med sødt og sprødt.
Snacks
Stenbiderrogn – 69,-
Stenbiderrogn – smørristet franskbrød – creme fraiche – rødløg – dild
Flæskesvær – 49,-
Sprøde flæskesvær – med dip af rygeost.
Rodfrugtchips – 39,-
Chips af rodfrugter med urtemayonnaise.
Mandler – 29,-
saltede